6 szín

Program


Vitéz László menyecskét keres Barna Zsombor vásári bábjátéka
5

Vitéz László menyecskét keres Barna Zsombor vásári bábjátéka

Ajánljuk minden gyereknek és gyermeklelkű felnőttnek, aki szeret mulatni. Vitéz László történetekből kiindulva, a hagyományokhoz hűen, de mégis új megközelítésben láthatják a híres, palacsintasütős, vörös sipkás kispajtást.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 29. hétfő, 11:00

László nagy feladatot kap a nagymamucikájától:elérkezett az idő, hogy feleséget találjon magának. Ám ez feladat nem is olyan egyszerű, mint azt ő elsőre gondolta. Útközben találkozik kapucni ficni-fecni-pacni urasággal; egy aranyos, kedves, jámbor természtű kiscsukával (vagy kiskutyával?); egy cumis képű paradicsompofával és nem várt nehézségekbe ütközik.

Bábjáték 3-10 éves gyerekeknek

Előadás hossza: 40 perc

Felvonások száma: 1

Írta: Markó Róbert
Báb tervező: Horváth Márk
Bábok: Kiscsák Éva, Horváth Márk, Raffai Péter
Konzulens: Tatai Zsolt

szereplő:

Barna Zsombor

Ajánlatunk


Felemelően szép és tartalmas családi szórakozást ígér kicsiknek és nagyoknak a Zichy Szín-Műhely ősbemutatója. 100 éve, január 3-án született a XX. század egyik legjelentősebb és legnagyobb hatású magyar költője, a Kossuth-, Baumgarten- és József Attila-díjas Nemes Nagy Ágnes.

„Improvizációs gasztroszínház – sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal. Mindezt kultúrtörténeti szempontból több rétegben egymásra pakoljuk, aztán feltekerjük a hőfokot. Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl Judit, az előadás megálmodója.

Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben is gazdag, különleges előadásban.

Ajánló


A S.Ö.R. (Shakespeare Összes Rövidítve) sikerén felbuzdulva a Kálloy-Kálid-Gáspár trió nem kisebb dologra vállalkozik, mint hogy színpadra varázsolja a görögök…

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy…

Egy váratlan terhesség felforgatja hat ember életét: A várandós pár megpróbál felnőni a feladathoz, de a kismama nem áll készen,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!