6 szín

Program


CSUKÁS-MESE - SÜSÜ ÉS BARÁTAI - Összpróba és Kultkikötő Produkció
7

CSUKÁS-MESE - SÜSÜ ÉS BARÁTAI - Összpróba és Kultkikötő Produkció

Van, aki nem ismeri Süsü, Mirr-Murr vagy Gombóc Artúr nevét? Aligha! De ha mégis akad, aki még nem találkozott velük, hát most itt az alkalom! A Csukás István legendás vagy épp kevésbé ismert meséiből készült különleges előadás remek szórakozás az egész családnak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. január 28. szombat, 10:00

CSUKÁS MESE - SÜSÜ ÉS BARÁTAI - Összpróba és Kultkikötő Produkció

A legkisebbek először csodálkozhatnak rá a színház varázsára, az idősebbek; szülők, nagyszülők pedig kedves régi emlékeiket eleveníthetik fel a szeretnivaló figurák és a csavaros, szellemes történetek segítségével. Két fiatal művész, számtalan halhatatlan mese és a mindig jókor érkező Süsü biztosítják a kellemes családi kikapcsolódást!

Szigorúan csak azoknak, akik hisznek a csodákban!

Szereplők: Hermányi Mariann, Szekeres Máté

Dramaturg: Deres Péter
Díszlet: Katona-Koós János
Jelmez: Veréb Dia
A rendező munkatársa: Nagy Viktória
Rendező: Hajdú László

Ajánlatunk


Cseh Tamás arról énekelt valaha, hogy azt hittük, a dalokban angolul kimondják azt, amit magyarul nem tudunk, de nem így van. A kérdés attól még eleven: be vagyunk-e zárva az anyanyelvünkbe, vagy épp ellenkezőleg: magyarnak lenni nemcsak kollektív neurózis, de kollektív boldogság is.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

Ajánló


Koncert, könyvbemutató és kettős születésnap a Kalákával

Kocsmaária sok nevetéssel és sírással.

Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!