6 szín

Program


A kékszakállú herceg csodálatos élete
2

A kékszakállú herceg csodálatos élete

Bezerédi Zoltán Esterházy estje

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. március 12. vasárnap, 19:00

"Egyszer volt, hol nem volt, orális közösülésen innen, szodomián túl, ott, ahol a kurta farkú Kékszakállú túrt, élt egyszer egy kelet-, illetőleg kelet-közép-európai Kékszakállú, egy centráljurópblaubart. Boldogan élt, míg meg nem halt. Erről tudnék még mit mondani."

Az esten részletek hangzanak el Esterházy Péter Harmonia Caelestis, A Kékszakállú herceg csodálatos élete és az Egyszerű történet vessző száz oldal – kardozós változat című könyvek szövegeiből.
Esterházy Harmonia caelestis című műve szövegdarabokat, családtagokat, hagyományokat kelt életre. Két részből áll, melybe az európai történelem minden fontos és igen sok lényegtelennek tűnő, megtörténtként tanult és kitalált eseménye belefér. A Kékszakállú herceg csodálatos élete válogatásban először 1991-ben jelent meg A halacska csodálatos élete című kötetben, s az Esterházy-univerzum egyik központi darabjának tekinthető.

Ajánlatunk


Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben is gazdag, különleges előadásban.

A S.Ö.R. (Shakespeare Összes Rövidítve) sikerén felbuzdulva a Kálloy-Kálid-Gáspár trió nem kisebb dologra vállalkozik, mint hogy színpadra varázsolja a görögök összes regéit és cselekedeteit.

Az “Egyedül nem megy”, egy szórakoztató, elgondolkodtató, szcenírozott koncert-előadás.

Ajánló


Adott két nem könnyű ember: Vernon, a befutott, sikeres slágerszerző, és Sonia, a kezdő dalszövegíró, akik mindketten hivatásuk megszállottjai. Sonia…

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Igazi stand-up-comedy színházi fűszerezéssel – Kálloy Molnár Péter módra.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!