6 szín

Program


A bipoláris

A bipoláris

Menekülési technikák a zártosztályról
1 személyes vígjáték

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. szeptember 21. csütörtök, 19:00

Ujvári Csaba: A bipoláris

Adott egy világmegváltó tervekkel rendelkező 20 éves ifjú színészhallgató, aki előtt ott áll az egész ÉLET.

Aztán egyik napról a másikra minden megváltozik, összezavarodik, majd hirtelen „megvilágosodik”: csak a szeretet, a szerelem fontos! A baj csupán annyi, hogy mindezt 3 napon keresztül, non-stop, mezitláb hirdeti a körúton, minden szembejövőnek.  

Útja egyenesen a zártosztályra vezet.

Az igazi kalandok itt kezdődnek ... A „szerelemre hangolás” folytatódik, a gyógyszeradagok nőnek. A kívülállók számára elképzelhetetlenül félelmetes hely egészen megszelídül.

A következő napok, hetek, hónapok, évek történetét maga a főhős osztja meg velünk. Van ebben minden: szorongás, depresszió, pánik, alvászavar, a másik oldalon: felépülés, megküzdés az előítéletekkel, a színészi pálya elhagyása, új életcél felépítése, házasság (a pszichiáterrel), gyermeknevelés (egy csodálatos leányzóval).  

A „Bipoláris” minden bátorságát összeszedve lefújja a port a közel 30 éves színészdiplomájáról és újra kiáll a közönség elé. Most saját történetét meséli el, olykor keserű, olykor édes, olykor keserédes fordulatokkal, sok-sok humorral, hol mindennnapi, hol egészen különleges élményekkel.

Teszi mindezt saját szubjektív szemüvegén keresztül, nagyon emberi módon. 
Megdöbbentő, megható, magával ragadó.

Alkotók
Előadja: Ujvári Csaba
Alkotótárs: Ujvári Panna

Felvonások száma: 1 felvonás
Az előadás hossza: 80 perc

Ajánlatunk


Egyáltalán nem mindegy, ki áll be a Büdös Gizi lagziján vonatozni... hogy ki, ki mögé kerül – Nándi szempontjából pláne nem mindegy. Nándi szülei, Attila és Éva ezen a rendezvényen jönnek össze, miután a vonat egymást követő kocsijai lesznek.

“Színdarabot csinálni valahogy régi álmom volt, mert szép, kreatív dolog. De eddig hiányzott a drámám hozzá. Most megvan. Én bányászom a nyersanyagot, de a végső formáját az alkotótársaim fogják megadni, amíg lehet, az én közreműködésemmel. Elfogadom, ha esetleg én már nem látom az előadást. Nagyon szeretném, de ebben a játékban nem a győzelem, a részvétel a fontos.” /Karsai Dániel/

Ajánló


„Improvizációs gasztroszínház – sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal. Mindezt kultúrtörténeti szempontból több rétegben egymásra pakoljuk, aztán…

Koncert, könyvbemutató és kettős születésnap a Kalákával

Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!