6 szín

Person


Zsombor Cserményi

Zsombor Cserményi

Fødsel: 1993 (Ajka)

Bariton operaénekes.

A Nemzeti Énekkarban 2019 óta énekel. Szólistaként dolgozott a Nemzeti Énekkarral, a Nemzeti Filharmonikus Zenekarral, a Purcell kórussal, az Orfeo Zenekarral, a Danubia Zenekarral, a Debreceni Kodály Kórussal, a Debreceni Szimfonikus Zenekarral, a Capella Savariaval, a Budapesti Vonósokkal, a Szegedi Szimfonikus Zenekarral, az Ars Oratoria…

 Fortsæt

Nuværende programmer


Der er p.t. ingen forestillinger

Bariton operaénekes.

A Nemzeti Énekkarban 2019 óta énekel. Szólistaként dolgozott a Nemzeti Énekkarral, a Nemzeti Filharmonikus Zenekarral, a Purcell kórussal, az Orfeo Zenekarral, a Danubia Zenekarral, a Debreceni Kodály Kórussal, a Debreceni Szimfonikus Zenekarral, a Capella Savariaval, a Budapesti Vonósokkal, a Szegedi Szimfonikus Zenekarral, az Ars Oratoria kamarakórussal, az Alba Regia Szimfonikus Zenekarral, a szlovén Komorni Zbor Megaronnal, az Aura Musicale zenekarral, a Concerto Armonicoval, a Zeneakadémia Alma Mater kórusával, többek között Gary Graden, Vashegyi György, Somos Csaba, Pad Zoltán, Kocsis-Holper Zoltán, Gyüdi Sándor, Spányi Miklós vezényletével.

Számtalan helyen énekelt szólistaként, például az amszterdami Concertgebouwban, a ljubljanai Slovenska Filharmonija színpadán, a Müpában, a Zeneakadémián, a Magyar Zene Házában, a Szegedi Dómban, a debreceni Kölcsey Központban, a szombathelyi Bartók Teremben. Tagja a Neked8 énekegyüttesnek.

2011-ben Kazinczy-Emlékérmet kapott. 2013-ban az Országos Diákszínjátszó Találkozó legjobb férfi főszereplője és különdíjasa lett. 2016-ban az országos Székely Mihály Énekes Találkozón különdíjat nyert. A 2023. évi váci Régi Zenei Napokon Elisabeth Scholl és Vashegyi György mesterkurzusain vett részt. Repertoárja főleg a barokk és romantikus oratorikus zeneirodalom művein alapszi.

Anbefalinger


Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.